MAMMA - DU SER UT SOM EN BÆSJ IDAG

Ja da var vinteren her i sin fulle blomst og jeg kan se frem til mange alenekvelder da min kjære Glennebass står i dette øyeblikk og skrur påsin høyt elskede traktor. Skjæret skal på- brøytesesongen er offesielt i gang. Der har jeg ikke en dritt jeg skulle sagt. Snøen kommer når den vil og da er det bare for brøytegutta og lade opp termosen og sette fart rundt i bygda her. Brøytefrua holder fortet hjemme. Og ikke bare det, jeg er faktisk også på hjul rundt i bygda på jakt etter Glennebass. For når snøen kommer og telefonen gløder på grunn av folk som vibrerer av angst fordi oppkjørselen er dekket av 5 cm snø, da er det ikke mye tid til ernæring og soving.  Ernæringen kan jeg hjelpe til med, og da legger jeg meg altså på hjul helt til jeg finner han bak en eller annen snøhaug i bygda her. Mat skal'n ha. Så her er vi altså flere for å få brøytesesongen til å gå rundt. 

Nå sitter jeg her i sofaen på tredje dagen. Jeg er blitt rammet av sykdom. Når du har unga i barnehagen så er det ikke grenser for hvaslags sykdommer og bakterier man drar i hus. Det som sjokkerer meg litt er at jeg føler meg så elendig, men utseende mitt har ikke forandret seg. Og det har jo med at jeg konstant går rundt med et sånn "influensa-tryne". Ingen ser forskjell på om jeg er frisk som en fisk, eller nærmest dødssjuk. Og det er for jævlig. Null poeng til meg på velværefronten. 

Og det ble jo ikke stort bedre da min kjære 3-åring tar seg tid til å bryte ut av en "Peppa gris"-episode, snur seg mot meg og sier "mamma du ser ut som en bæsj"... Greatness!! 

Nå sitter jeg altså her i sofaen og spiser reisesyketabletter på grunn av heftig kvalme (nei, jeg er absolutt ikke gravid, det er faktisk noe som også heter omgangssyken). Og hodepinen har et fast grep om hjernen min. Jeg har antydninger til liggesår på høyre rævskinke, så mye tid har jeg brukt på denne sofaen de siste dagene.  

Men faktisk så er det en smule godt også, og faktisk bare måtte ligge på sofaen og ta det med ro. Sånn har jeg jo aldri samvittighet til ellers, men nå har jeg ikke noe valg. Så vi får krysse fingrene for at det ikke blir store snøfall de nærmeste dagene og at helsa stiger til et nivå som man bare kan drømme om. 

Tuddelu fra bæsjen med liggesår. 

 

3 kommentarer

Doc&Dask

14.11.2017 kl.21:31

Huff, sjarmerende kommentar fra kidden da :p God bedring :)

Katrine Liestøl Olsen

14.11.2017 kl.22:14

Unger har noen herlige kommentarer på lur til tider :-p Off... Masse god bedring :)

Malinshjerte

15.11.2017 kl.10:57

God bedring til deg <3 :)

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

31, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits