TAKK GUD FOR CELLULITTENE MINE

Ja, da var nok en helg over og uka står for tur.

Jeg bråvåknet i dag tidlig og skjønte knapt nok hvem jeg var. Klokka viste 07.45, og det var stille i huset - alle sov! Det er ikke hverdags i detta huset. Ca 2 minutter senere var alle mann på dekk og dagen kunne rulle igang.
Jeg fikk innvilget litt alenetid rett etter vi stod opp, og valgte dermed å sale opp min stolte ganger Benny, og ri en tur. Da jeg hadde fått slengt den digre kroppen min opp i salen satte jeg kursen mot nyslåtte jorder og skogen. Herlig altså, fullstendig stillhet og ikke en kjeft i sikte. Det er balsam for sjela, det kan jeg love dere.

Det hele var fantastisk, helt til ca 4 sekunder etter at dette bildet ble tatt. Det viste seg at vi hadde kommet midt oppi ei duejakt, og skuddene ble avfyrt rett ved der vi var. Skal si den turen fikk en brå avslutning. Hesten dreit på seg og ville umiddelbart hjem. Jeg spente til med hver eneste cellulitt jeg har i håp om å holde meg sugd fast i salen ved hjelp av blekksprutteknikken. Sånn sett er det jo veldig kjekt med disse cellulittene, og de fikk med trygt hjem heldigvis.

Vi har jo som noen har registrert fått oss kyllinger her på gården. 11 vakre små fævler som forhåpentligvis er høner alle sammen. Vi vil jo ha egg, ikke hylende haner. Jeg og min eldste datter satt i formiddag og kosa litt med disse kyllingene, vi må jo prøve å få de litt tamme disse fjøra.
Thea klappet og klukket med den søte og fluffy kyllingen, da hun plutselig så på meg og så: "Mamma, jeg vil spise den til middag"... Altså, jeg blei litt stressa av den kommentaren og ei litta rød varsellampe begynte å blinke i det fjerne. Ja vel, så hun vil spise opp kjæledyra sine? Det er vel forhåpentligvis en del av denne sjarmerende utviklingen disse små har. Jeg fikk bortsnakket det hele med at vi skulle jo tross alt ha taco i dag. Kyllingen ble fort glemt.

Ellers har vi vært å bada i dag, innendørs bassenganlegg som vi er så heldig å ha her i kommunen.  For å være helt ærlig så er det noe av det værste jeg kan tenke meg. Jeg hater offentlige bad. Det blir altfor mye nakenhet. Jeg er vant til nakenhet i itt yrke som sykepleier, men det blir straks noe helt annet når jeg må være en del av det. Og for å ikke snakke om følelsen av å trøkke seg inn i bikinien som allerede var for liten FØR jeg fikk barn. Det er ikke noe som styrker forholdet mellom meg og Glenn.
Så der satt jeg da, i barnebassenget og plasket som om jeg var en blåhval som var blitt plassert i ei fontene. "Green Peace" ringer vel i morgen med ønske om å bruke meg som maskot  - Redd hvalene!
Men, hva gjør man ikke for sine barn? Stort sett det aller meste.

 

Tuddelu fra Brøytefrua

Én kommentar

Doc&Dask

10.09.2017 kl.22:10

Jepp, cellulitter er jaggu meg bra for mange ting det ;)

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

30, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits