VASKEHJELP OG BÆSJELUKT

Fredag - favorittdagen i hele uka.
Det er den eneste dagen jeg ikke trenger å vri hjernen min for å finne på noe spenstig til middag, for da er det jo selvfølgelig taco. Hele Norges nye nasjonalrett.

Hadde en fantastisk kveld i går med resten av chicksa i syklubb-crewet. Jadda, såpass etablert er'n jo blitt at da er det klart syklubben er i gang. Etter et par glass vin og noen bobler så følte vi det var vår fulle rett å spikre en helg på Geilo, innkludert spabehandlinger. Dette er noe jeg ser svært frem til, rett og slett fordi sjela mi trenger førstehjelp. Så, takk jenter for en herlig aften. Vi sees på Geilo.

Da jeg kom hjem fra syklubben i går kveld blei jeg deprimert. Hele loftstua så ut som ei krigssone. Glennebass hadde inntatt bingen og sov som et nyfødt barn. Til min store irritasjon. I og med at vaskedamene skulle komme i dag (Ja jeg har vaskedamer, fordi jeg fortjener det (les: fullstendig nødvendig) var behovet for rydding tilstede. Jeg prøvde å bråke mest mulig mens jeg rydda i håp om at Glenn skulle våkne og se meg stå der i nattens mørke, mens jeg bretta tøy og rydda ALT. Hadde håpet han skulle føle han hadde verdens beste kone, eller bare få dårlig samvittighet. Men han sov som en stein. Ja ja, den som sover synder ei.

Så da sier det seg selv at det trynet som møtte samfunnet i dag morges, altså meg, så langt i fra bra ut.
Premenstruell.
Trøtt fra en annen verden.
Og fortsatt irritert pga rotet på loftstua.

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg måtte bruke 5 minutter på å dytte på plass trynet mitt, så det så nogenlunde riktig proposjonert ut.
Da veit du at ting begynner å gå ut på dato. Og det er ikke greit. Hvorfor skal jeg bare forfalle og forfalle som en jævla middspist låve?


Jeg valgte å ha begge jentene hjemme fra barnehagen i dag. En såkalt kosedag på det lokale gårdsbakeriet med kuer og det som er. Jeg prøver forgjeves å dytte på med positive opplevelser sånn at de skal bare digge muttern sin. Men hylende trass-show kommer snikende på, selv til tross for at jeg er gjennomsvett av egeninnsats på å gjøre dagen fullstendig magisk. Jeg skjønner at det er jeg som sitter med de enorme forventingene, og ikke de. Hvorfor må jeg alltid slite meg ut fullstendig, bli skuffet, og så innse at herregud, eldstemann er jo ikke 3 år engang, ro deg ned a mor!
 

Fullstendig innsylta i svette, noen tårer, og en haug av ukontrollerte hormoner i sving, åpnet jeg ytterdøren, full av forventninger (nok en gang) til et rent og pent hus på sjølveste tacofredag.
Og hva ser jeg? Jo, den største bæsjebleia du kan tenke deg, som jeg hadde glemt å gå ut med i søpla før vi dro.
Bæsjelukt i hele huset.
Happy fredag.

 

Tuddelu fra Brøytefrua

Én kommentar

Ei_heks

03.09.2017 kl.00:35

Nå kom min onde side frem her for jeg lo høyt og lenge!

*skammer seg*

Ha en flott og velduftende søndag! :) :D :)

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

30, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits