Lufting av cellulitter

Ja nok en herlig dag har skylt over oss, og gudsjelov for det. Alternativet er jo ikke så mye å hige etter.

Dagen i dag startet med barnegråt og overhystrisk latter (fordelt på to stk barn), ca i 05 tiden. En lite sjarmerende tid på døgnet spør du meg. Det var ikke anna rå enn å dra seg opp av bingen og starte utdelingen av kjærlighet og omsorg til disse solstrålene... Hysterisk latter gikk sakte, men 100% sikkert, i retningen av nok et superartig trass-show. Hvordan folk bevarer vettet skjønner jeg ikke. Mitt vett har forlengst forlatt åstedet.

Minstemann måtte rett og slett innta en nødnap før barnehagen.

Dyrlegen kom på sitt ukentlige (føles ihvertfall sånn) besøk. Jeg har en hest som kan sammenlignes med den sjiraffen i "Madagaskar"-filmene, både i utseende og væremåte.
Denne gangen var det halthet som var diagnosen. Riktignok oppstod denne haltheten kun når jeg rir, noe som burde forklare det hele. Og strengt tatt gi meg et lite hint om at kanskje jeg bør erstatte alle mine måltider med Herbalife-shaker.........
Hesten ble bøyd opp i alle vinkler, og jeg måtte løpe som et piska skinn frem og tilbake på banen. For å si det sånn, den eneste som slo ut på den bøyeprøven det var meg. Er det mulig å ha så dårlig kondis liksom? Dyrlegen snakka, og jeg prøvde å late som jeg så noe veldig interessant på himmelen, bare for å hente inn et par sekunder ekstra for å få igjen pusten til å kunne svare...... Godt hesten var frisk da, og jeg kan se frem til å betale flere tusen kroner for den undersøkelsen.

 

Dro på meg tightsen og gikk en tur i skogen for å lufte alt av valker og cellulitter. Og det skal sies, dette treningsgreiene er ganske ok egentlig. Det gjelder bare å komme igang.

 

Da jeg kom hjem så toppa det hele seg med at min kjære mamma stod og klora på døra. Hun har stort sett ekstremt mye på hjertet. Egentlig skulle hun komme og bo i hagen her med campingvogn, mens hun og samboeren pusser opp huset. Dette fikk vi heldigvis averget, og de har fått seg en leilighet isteden. Det er ikke ofte jeg kan si jeg føler meg bønnhørt, men her vil jeg faktisk påstå at jeg er blitt hørt. Muttern i campingvogn i hagen er ikke akkurat drømmen.
Jeg og muttern lagde oss lunsj, og jeg introduserte henne for wrap med smøreost, avokado, skinke og ruccola. Hun ble svært postitiv. Det var nok noe annet enn brødskive med brunost det gitt.
Vi kom oss gjennom lunsjen, til tross for at a mor følte for å fortelle meg i detaljert form hvordan bikkja hadde spydd ned hele huset i dag..
 

Selvom det bildet blei oppned, så skjønner dere greia her.....! (har prøvd å rette det 10 ganger)

 

Da gjenstår det bare for meg og smette ut av huset før mann og unger kommer hjem. Nå er det dags at jubba for pengorna.

 

Tuddelu fra Brøytefrue

2 kommentarer

Maria lindland

30.08.2017 kl.21:08

Haha stine. Gleder meg til å følge deg videre. Og selvfølgelig dine morsomme videoer.

Doc&Dask

30.08.2017 kl.22:39

Haha, skjønner du har det travelt, men slik du skriver kan man jo le med deg ;)

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

30, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits