Brøytefrua var brøytekant

Ja, da var jeg her. I all min prakt har jeg entret bloggverden og tenker at her har jeg mye jeg å utrette.

For øyeblikket ligger jeg som et slakt på sofaen, min kjære mann Glennebass er på jobb. Og begge jentene er i barnehagen. Takk gode Gud for barnehagen. Det å være småbarnsforeldre er ingen spøk. Og de som får et barn for å "redde forholdet" skjønner jeg meg ikke på. Kroppen min er frynsete og bulkete, jeg ser ti år eldre ut enn det jeg er, og veier like mye i dag som den dagen jeg fødte.
Da jeg så meg selv i speilet i dag morges så skvatt jeg, og jeg tenkte at jeg forstår virkelig hvorfor Glenn sniker seg ut av senga hver morgen før jeg våkner. Stakkars fyr. Jeg har aldri vært "den peneste jenta", men jeg har virkelig hatt bedre tider enn detta for å si det sånn.  Hvor ble det av glanstiden da?? Long gone for sure....! 
Den dagen jeg gifta meg så følte jeg meg selvfølgelig rimelig flott. Men når jeg ser tilbake på den dagen, og ikke minst på valget av kjole, så ser jeg jo hvorfor Glenn blei så happy når jeg kom spradende oppover kirkegulvet. Jeg så ut helt ærlig ut som en brøytekant. Og som den brøyteglade mannen jeg har, så var det en fulltreffer. At jeg ikke kunne finne en kjole som kunne minimere mine former, men heller en som gjorde at jeg så ut som toppen av en luftballong.
Men men, 4 år er gått. 2 unger er avlet frem. Sjela mi er vridd opp og slengt i veggen ca 37 ganger takket være trassaldershow. Jeg har samme mascara nå som jeg hadde i oktober i fjor, det sier litt om hvor sjelden jeg får fiksa på ansiktet. Folk kjenner meg nesten ikke igjen de få gangene jeg har sminka meg.
Men nå skal denna fisken her ut å svømme i nye vann for å si det sånn. Begge jentene er nå i barnehagen som tidligere nevnt, og jeg har en del prosjekter som står på min "to-do-liste".

- Skyte et stk rev borti skauen her. (se tidligere videoinnlegg ang den historien)

- Forberede klekking. Har 28 egg til ruging i en maskin, og håper at vi klarer å få fram minst en kylling (som ikke er hane)

- Elgjakt i oktober. Opplæringsjakt for jenter i Trysil. Det blir en opplevelse.....!

- Gå ned ca 309 kg

 

Det er nok å ta tak i.

 

Tuddelu from Brøytefrua

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

30, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits