The very first morning


Tidligere i sommer ble vi rett og slett utsatt for et reveangrep på våre høner. Reven røska med seg 3 høner, selvfølgelig de 3 som faktisk la egg. Nå sitter vi igjen med 3 ubrukelig høner som ikke gjør annet enn å vasle rundt og drite ned hele eiendommen.

Denne dagen ble starten på en intens revejakt som fortsatt pågår. Bydgas befolkning har latt seg fasinere av dette. Og jeg gir meg ikke før den reven står ferdig stoppa ut i gangen vår for å si det sånn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brøytefrue

Brøytefrue

30, Røyken

Lubben, delvis positiv og stort sett alltid en smule stressa jente fra Spikkestad aka Spike City. 86 modell, men føler seg for øyeblikket klar for pensjon. Gift med min kjære Glennebass, som kjører traktor, gravemaskin, brøytebil, lastebil... You name it! Mamma til verdens beste jenter på 1 og 3 år. Sistnevnte er hardt rammet av trassalder, og la mama er ikke særlig god på å takle disse utbruddene. Bor på småbruk, har noen kjempehappy høner som bare går rundt å driter og ikke veit hva det vil si å legge et egg. På tunet rusler det også noen harmløse hester som veit å skvise hver ekstra krone jeg har ut av lommeboka. Livet er preget av harmoni, indre ro og velvære. Eller hvis jeg skal være helt ærlig så veit jeg ikke hva noen av de tingene er. Stress, fedme og søvnløse netter er heller ting som går igjen.

Kategorier

Arkiv

hits